Про мережу Top Truck

 

Основною концепцією створення мережі СТО «TOP TRUCK» є логіка співпраці виробників / продавців автозапчастин та споживача цих запчастин - СТО. Основною ідеєю в цьому концепті є реалізація запчастин для вантажного транспорту. Добре організоване і оснащене СТО, що володіє технічною інформацією та навченим персоналом споживає запчастин в два, а то і в три рази більше, ніж неорганізоване. Тому можна зробити висновок, що розширення продажів запчастин безпосередньо пов'язано з вирішенням питань щодо доведення існуючих СТО до стандартів мережі.

 

GAI (GROUPAUTO International), творець мережі TOP TRUCK в Європі, уповноважив свого учасника GROUPAUTO UKRAINE, стати організатором такої мережі в Україні. Українська мережа TOP TRUCK працює під таким же брендом як і Європейська, тому пізнавана на всій території, яку вона покриває як в Європі, так і в Україні.

 

GROUPAUTO UKRAINE розробляє для учасників Української мережі єдині стандарти (вимоги), яким повинні відповідати СТО та за якими вони повинні працювати. До таких стандартів належать:

 

- правила організації і управління бізнес-процесом на СТО;

- застосування сучасного програмного забезпечення та оргтехніки;

- повне оснащення обладнанням і спеціальним інструментом, необхідним для виконання послуг;

- система підвищення кваліфікації з обов'язковим навчанням;

- мотивація всіх категорій працівників СТО, що залежить від кінцевого результату і кваліфікації працівника;

- єдиний стандарт візуалізації.

Дотримання економічно обгрунтованих стандартів і Правил ведення бізнесу на СТО однозначно приведе до зростання його доходності і прибутковостіТому СТО, що входять в мережу TOP TRUCKмають бути високоорганізованимипрацювати з високою культурою і бездоганною якістю.

Організатор мережі - GROUPAUTO UKRAINEчерез департамент TOP TRUCK і департамент Продажіворганізовує співпрацю у рамках мережі по шести напрямахОсновне завдання співпраці - допомогти СТО вийти на рівень відповідності стандартам

Створена таким чином мережа скорочує витрати для кожного її учасника на такі заходи якпридбання технічної інформаціїПЗустаткування і інструментунавчання персоналурекламустворення і підтримки власного сайту і інші спільно організовані заходи.

 

GROUPAUTO UKRAINE ---------------- тел / tel: (056) 790 0 700 ----------------- Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.